Saina fefaatauaiga fafo pisinisi maketi fua ma atinae tulaga auiliiliga

O le fua o fefaatauaiga i fafo a Saina ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga. Mai le vaaiga o le aofaiga o oloa faaulufale mai fafo ma auina atu i fafo, mai le 2015 i le 2020, Saina aofai faaulufaleina ma auina atu i fafo voluma faaalia ai se tulaga o le faaititia muamua ona siitia ai lea. Mai le 2017, ua amata nei ona piki le aofaʻi o oloa mai fafo ma auina atu i fafo, ma e oʻo atu i le 2020 le aofaʻi o oloa mai fafo ma oloa auina atu i fafo, e oʻo atu i le RMB 32.16 piliona, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tausaga i le 1.9%. i le 4%; O oloa auina mai i fafo e 14.23 piliona yuan, i lalo 0.7 pasene; O le faasiliga o tupe na totoe o 3.7 trillion yuan, o se siitaga o 27.4%. Mai le vaaiga of aumai ad fuainumera uta uta, o le aofai o Saina faaulufaleina ma auina atu i fafo voluma o le a fesuisuiai mai le 2015 i le 2020. I le 2019, Saina o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo voluma o le a oo atu i le 4.58 piliona tone, i luga 2.8% tausaga i le tausaga. E oʻo atu ile tausaga e 2020, o oloa tau oloa mai fafo ma oloa mai fafo a Saina o le a oʻo atu ile 4.91 piliona tone, e oʻo atu ile 7.3% ile tausaga ile tausaga.

O loʻo faʻaauau pea le faʻamalosia o le malosi o pisinisi tumaoti. I le 2020, sa i ai 531,000 atinaʻe ma mautu faatinoga i le faaulufale mai ma auina atu i fafo, o se faateleina o 6.2%. Faatasi ai ma i latou, o le faaulufaleina mai ma auina atu i fafo o pisinisi tumaoti taunuu 14.98 piliona yuan, o se faateleina o 11.1%, faitauga mo 46.6% o le atoa a Saina fafo fefaʻatauaiga ma le siʻitia o le 3.9 pasene togi i le 2019. Na latou faʻamalosia le latou tulaga o le sili ona tele fefaʻatauaiga i fafo ma avea ma se malosiaga taua mo le faʻamautuina o fefaʻatauaiga i fafo. O oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo a le setete-ana pisinisi sa 4.61 trillion yuan, fuafua mo 14.3 pasene o le aofaiga.

image1
image2

O le RCEP na ia tuiina se malosiaga fou i le atinaeina o fefaatauaiga i fafo, ma o le Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP) na sainia aloaia i le taimi o East Asia Cooperation Leaders 'Fonotaga. O lenei o se saoloto fefaatauaiga eria faamuamua ma ma Asia tamaoaiga, i luga o le faavae o le 10 asean atunuu, faaopoopo i ai Saina, Iapani, Korea, Ausetalia ma Niu Sila lima atunuu, RCEP sui o le faitau aofai o tagata, tamaoaiga ma fefaatauaiga i totonu o le itulagi faavae latalata i le 30% o fefaatauaiga lalolagi, o le lalolagi sili ona tele fefaatauaiga saoloto, le E taua tele le tuʻufaʻatasia o le tamaoaiga o Asia i le faʻaititia o le tamaoaiga ma aganuu a ona sui, ma faʻasolosolo malie mai le feiloaʻi i le papaʻu o maliega tuʻufaʻatasia a ona sui. I le tasi itu, e faʻafaigofieina ma tuʻufaʻatasia le tele o tulafono o fefaʻatauaiga, faʻaititia le tau o fefaʻatauaiga ma faʻaleleia le atinaʻe siʻosiʻomaga i Asia e ala i fefaʻatauaiga ma faʻatupeina o faʻatupeina ma faʻatupeina le tamaoaiga ma tekonolosi. faʻaititia faʻatonuga poʻo tulafono fefaʻatauaiga mafai ona ausia se tasi lisi poʻo tulafono mo le tuʻufaʻatasia gaioiga a tagata uma o le ekalesia, lea e fesoasoani e faʻateleina alualu i luma le faʻagasologa o faʻaitulagi tuʻufaʻatasia i Asia.

E tusa ai ma le auiliiliga o le atinae tulaga o Saina pisinisi fefaatauaiga i fafo, i le anotusi o le aotelega toe faaleleia o le lalolagi tamaoaiga ma le televave rebound o le faamaʻi, o le lelei o le faamuamua le toe mauaina o Saina sapalai filifili o le a faaauau pea ona atagia. I le tasi itu, o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le a lagolagoina lelei ai manaoga o aiga. I leisi itu, o loʻo iai le manatu o le a manaʻomia e le lalolagi le fiafia ia Saina mo se vaitaimi. I lona aotelega, o loʻo iai le faʻamoemoe o le siʻitia o le tau o le faʻaulufaleina mai o fefaatauaiga a Saina i le 2021.

I se taimi puʻupuʻu, o le tulaga o le vave faʻatuputupulaia o le a faʻaauau pea ona tumau; I se taimi umi, ma le tausaga fou Lautele fua tui lalolagi ma le faʻasolosolo toe faʻaleleia o fafo atu gafatia gafatia o le a i ai se mautinoa aʻafiaga i Saina fefaatauaiga i fafo, ma auina atu i fafo ono toe foi i se tulaga mautu fou. O le maualuga fefaatauaiga i fafo taunuu i se fou maualuga, o le sili atu taua tatau ona faapipii atu i fou atinaeina. I le taimi nei, o le masani ai atinae faiga o fafo fefaatauaiga ua le mafai ona fetuunai i manaoga o le fafo tulaga suiga, e faanatinati e ave maualuga-lelei atinae o le autu laina, ma fou atinae e fausia ai le fou lelei o Saina fefaatauaiga i fafo i le faava o malo maketi tauvaga. Tatou tuu i luma fua tonu i le iva eria, e aofia ai optimizing le faataatiaga o le faava o malo maketi ma Inivesi i mea fou, ma toe fetuunaiga auala e faateleʻaʻi ai le atinaʻe fou o fefaatauaiga i fafo. ua faʻatinoina vave, sili atu fou ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o fefaʻatauaiga i fafo o le a fausiaina, ma o le a latou tuiina atili faʻamalosia fou i le maualuga-lelei atinaʻe o le tamaoaiga Saina. E mafai ona tatou vaʻaia mai le tele o faʻamaumauga o le fafo fefaatauaiga maketi o loʻo tele lava. , ma o loʻo iai lava ni faʻamoemoega lelei i le lumanaʻi.

image3
image4

"Aferika" o le a mulimuli i le seneturi auala o le tasi fusipaʻu ma tasi auala, faʻatinoina le ituaiga faʻavaomalo auala, faʻamoemoeina i le tipiina-pito mamanu manatu ma elemeni faiga, o le a liliu oloa uma mai lava lavalava ma ie maualuga-iuga i sili lelei oloa, seia oo i ua avea o se lelei galuega i le tulaga lelei o le olaga. Ina ia faʻaopopo se mataupu fou i le tulaga lelei o le olaga o tagata Aferika. Taulaʻi i luga o le ata ma le gaosiga o Aferika lavalava, matou te faʻaaogaina le sili ona polofesa tisaini manatu, o le sili ona matagofie galuega, o le tulaga maualuga maualuga, o le sili ona faʻaaogaina tagata tomai faapitoa fuaina tino. Auina atu se atoatoa galuega mo oe. O le sailiga o aulelei matagofie i le mamanu faʻaalia ai le alualu i luma o Aferika aganuu ma tagata mafaufau i le faʻaalia o le aganuʻu i lavalava.

Taulai atu i le mamanu ma le gaosiga o Aferika lavalava, matou te faʻaaogaina le sili ona polofesa tisaini manatu, o le sili ona matagofie gaosiga, o le maualuga tulaga faʻatulagaina, o le sili ona agavaʻa faʻapitoa tagata fuaina tino. Auina mai e le na o se ofu mo oe, ae o se atoatoa galuega.

Matou te talia faʻataʻitaʻi tu ma aga, gaosi, e mafai foʻi ona e tuʻuina atu ie faʻaaoga matou te mama gaosi auala, taugofie tau, lelei faʻamaoniga, i aso uma e i ai se fanaufouina, o se 'au tisaini faʻapitoa, vaega faʻamaoniaina o tau oloa, minute upusii. i soʻo se taimi, faʻamaonia le gaosiga o taʻamilosaga o poloaʻiga, ma faʻaopopo iila i le faʻaauau pea atinaʻe o le lalolagi.


Taimi Post: 16-06-21